Hver gang vi prøver noget nyt, lærer vi noget mere, vi kan ikke lære mindre

Foredrag

Foredrag 1 - Penge, din bedste ven eller værste fjende

Emnet er: ”Penge, din bedste ven eller værste fjende?” og handler om hvordan vi kan opfatte penge og økonomi meget forskelligt. Og at det for en stor del, meget mere end hvad vi forestiller os handler om vores mindset, vores penge-mindset.

Jane Køhlert inddrager små historier fra sit eget liv hvor hun troede at hun var ”talblind”. Om livet som pengeforkælet af sine forældre og siden som penge-curlingmor til to store børn.

Foredragene annonceres på Facebook med sted og tid. Eller, kontakt mig.

Foredrag 2 - Foredrag efter aftale

Jane Køhlert kan bookes til foredrag der holdes efter aftale.

Her er alle interesserede; kommuner, fagforeninger, skoler, forældrebestyrelser, ungdomsskoler, forskellige foreninger, selskaber og grupper velkomne til at henvende sig.

Foredraget tilpasses med indhold og tid efter jeres behov.

De emner der fx kan tales om er: Hvad er penge egentlig? - Pengeforholdet i mellem mødre og de store børn- - Selvkærlighed og penge - Penge og eller følelser? - Pengehistorier hvad er det? - Pengetyper og deres forskelligheder - Lider du af bankskræk? Taler du med din partner om penge, eller undgår I det? – Bliv bedste ven med dine penge - Hvordan påvirker de forskellige pengetyper hinanden i en familie – Det handler sjældent om penge, og pengene alene.

Kontakt HER for at aftale nærmere

“Det var så inspirerende for mig at opleve dig stå der og generøst fortælle din historie med så stort et nærvær, ærlighed og autencitet - og charme og humor ikke at forglemme 🙂 Skønt!”

Tanya

“Det var et forrygende foredrag. Du er så troværdig og jeg fik nogle super aha'er med hjem”

Beatrice