Anbefalinger

”Jeg kontaktede Jane Køhlert, startede et forløb hos hende, og det var guld værd. Jane er rigtig god til at skabe tryghed i processen med en eminent rolig, respektfuld og anerkendende tilgang hele vejen igennem. Der var små opgaver til hver gang, og hele forløbet har været en fornøjelse og en stor øjenåbner. Efter et par måneder sluttede samtalerne med Jane - det var helt ærgerligt, for hver time var en gave, men tiden var kommet til at stå på egne ben.

Jane får min varmeste anbefaling med på vejen som pengementor. Jeg skylder hende stor tak for at hjælpe mig med at skabe en anden og bedre pengehistorie for mig og helt uden løftede pegefingre i en tryg og anerkendende atmosfære. 
TAK!”

Heidi Madsen
Uddannelseschef - Teknik og Administration, Skandinavisk Motor Co. A/S

”Jane Køhlert er meget anerkendende og man kan virkelig mærke at hun har sit hjerte med i sit arbejde. Det er tydeligt at mærke at hun også har en høj faglighed, inden for det psykologiske og menneskeligt som rækker ud over sin pengementor uddannelse. Det var det som virkelig gjorde en forskel for mig”

Sandie

”Jane Køhlert er fantastisk indlevende og empatisk. Hun er god til at finde ind til kernen af udfordringen og så holder hun fast.

Jane har mange gode konkrete værktøjer til at få et meget bedre forhold til penge og økonomi.

Jeg kan varmt anbefale Jane"

Line

”Det var så inspirerende for mig at opleve dig stå der og generøst fortælle din historie med så stort et nærvær, ærlighed og autencitet - og charme og humor ikke at forglemme 🙂 Skønt!”

Tanya

"Jeg er høj af glæde og så taknemmelig for at Jane Køhlert satte lys på måder at være mor til voksne børn og for alt det andet vi nåede...

Jeg har netop haft endnu en dejlig stund med min søn, hvor talte om: relationer, mønstre, temaer, penge-adfærd osv.

En respektfuld voksen til voksen-snak”

Betina

"Det er jo fantastisk at have en at dele sine "økonomi" tanker med - en som lytter og tager det seriøst, en som er nøgtern, dygtig, en som har overblikket og andre sider af livet/holdninger bliver inddraget.”

Nanna

"Jane Køhlert hjalp mig til at tænke anderledes om mine penge, og der var flere aha-oplevelser når vi for alvor dykkede ned i snakken om penge og hvad de gør og kan gøre for mig”.

Kristina

”Jane Køhlert kombinerer en dyb professionel faglighed med mange års solid erfaring i at hjælpe mennesker, og i rollen som pengementor bliver det til en power fuld cocktail, hvor hjertet altid er på rette sted. Hos Jane får du hjælp til dit forhold til penge og økonomi i øjenhøjde - du får virkelig en pengementor, der er i dit ringhjørne, og som møder dig open minded og uden fordomme. Jane har min varmeste anbefaling!”

Birgitte Hansen
Grundlægger og leder af Penge Mentor Uddannelsen

”Gennem et par lærerige sessioner hos Jane Køhlert har jeg fået sat ord på min relation til penge og på de drænende penge-mønstre, som vi ind imellem kan vikle os ind i - samt forståelse for, hvordan de kan tranformeres til mere nærende mønstre.

Forløbet har desuden helt konkret givet mig dybere indsigt i begrebet "værdi" og "pris", som Jane indsigtsfuldt belyser og perspektiverer på flere niveauer.

Jane er en inspirerende og engageret mentor, som på ukompliceret vis formår at formidle sine budskaber og viden.

Som selvstændig kan jeg på det varmeste anbefale at investere i denne penge-indsigt hos Jane Køhlert, da den er "guld værd".

Thaly Maria Manas Tøsse
Manas Empower

"Jeg har haft sessioner hos Jane Køhlert, hvor jeg har oplevet en coach, som er meget nærværende, lyttende og giver mig tid til at finde ind i mig selv og se nye muligheder. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Jane som coach."

Ayo Bærentsen Lyngkjær

”Det var et forrygende foredrag. Du er så troværdig og jeg fik nogle super aha'er med hjem”

Beatrice

”Jane Køhlert har gennem hele sin uddannelse udvist en stor nysgerrighed i faget samt sin egen udvikling. Hun har vist, at hun har en viljestyrke til at forstå sig selv og andre, og at hun er villig til at finde de bedste løsninger selv i svære situationer.

Som coach lever Jane op til de etiske krav, som vi efter de internationale standarder (ICF) efterspørger hos vores coaches. Jane formår både at skabe en nærværende bølgelængde med sin coachee samt at skabe tryghed og følelsesmæssig engagement.

Jane er som alle coaches uddannet i Mindjuices coaching model samt personligt lederskab, kraftfuld kommunikation og persontypeværkøjet Enneagrammet.

Som coursemanager har jeg fulgt Janne gennem hele hendes forløb, og jeg kan på vegne af Mindjuice understrege, at vi er stolte af at have uddannet og certificeret Jane.
Vi giver hende vores bedste anbefalinger”

Julie Chrøis
Mindjuice